Gratis befaring »

Persienne lameller typer og farger

ALUMINIUM persienner

Standard aluminium persienne er en stilig skyggeleggings løsning som gir effektiv solskjerming. På grunn av sin fleksibilitet er aluminium persienner en av de mest populære skjermings løsninger på verdensbasis. De er ekstremt holdbare og enkle å bruke. Standarden aluminium persienne er det perfekte valget:

• Hvis du trenger en skjerming for å justere lysforholdet, ved å rotere lamellene er det enkelt å endre mengden av innkommende lys.

• hvis du søker personvern: en lukket persienne blokkerer visning innenfor som utenfor.

• Hvis du ønsker gode arbeidsforhold: aluminium persienner er en effektiv måte å justere romtemperatur og lysforhold.

TRE persienner

Tre persienner dateres nesten 300 år tilbake. I de første gjenkjennelige modeller vinduslammeller ble vinduene utstyrt med tre lameller som bare kunne dreies. Moderne tre persienner består av trelameller hengende fra en mekanisme montert inne i en top profil. Mekanismen tillater lamellene å senkes, heves og skråstiles. Lamellene er holdt sammen av en snor eller belte, stige som resulterer i en funksjonell persienne som kombinerer den naturlige varmen og skjønnheten i treverket med moderne design. Trepersienne  skaper en koselig atmosfære både i stue, arbeid og oppholdsrom. Med høy kvalitet på treverket, pålitelige mekanismer, og et bredt spekter av utførelser, passer tre persienner nesten alle typer interiør.                                                                                                                Sun Solskjerming tilbyr et bredt utvalg av tre persienner med lamellbredder på 25, 35, eller 50 mm. På grunn av bruken av lett-vekt treverk er selv store persienner  enkle å håndtere.

Persienne modell “STYLE”

Basert på standard aluminium persienne, er persienne modellen “STYLE” tilgjengelig som en spesiell løsning for plast ( pvc ) samt andre enkel ramme vinduer med isolerglass. På grunn av en perfekt passform mot vinduskarmen er resultatet en slank persienne med usynlige monteringsbraketter. Modellen er spesielt godt egnet for dører og vinduer som åpnes innover ved at den gir minimal fremspring fra rammen. Vinduet eller døren åpnes helt uten å skade persienne.

Persienne modell “PRIVAT”

Standard persienner hittil brukt har en liten, men ofte uakseptabelt svakhet, de gir ikke fullstendig mørklegging. Problemet skyldes perforeringen i lamellene til heve båndet. Mot en lys bakgrunn vil perforeringene danne lysende stiplede linjer. For å fjerne denne svakheten kan Sun Solskjerming levere modellen “private” med teknologi som gjør at lukket persienne er nesten ugjennomsiktig. “Privat”-teknologi er aktuelt for alle persienner med 25 mm lameller.

Modell PERFECT FIT

For enkel installasjon og sporløs fjerning av interiør skjerming tilbyr Sun Solskjerming PERFECT FIT. PERFECT FIT er laget til persienner, plisse gardiner og rullegardiner med en løsning utviklet spesielt for bruk på vinduer med isolerglass. Løsningen består av en monteringsramme til skjermingen som skal monteres på et vindu, vinterhage eller en fasade uten å bruke skruer eller å bore hull. Denne metoden for installasjon etterlater monteringsflaten intakt slik at den beholder full garanti. Ved bruk sammen med “Privat”-serien, ikke-transparent persienne, blokker løsningen ut nesten alt lys.                                                                                                           For at monteringsrammen skal komme til anvendelse må glasset i vinduet være montert med gummipakning (ikke silikonmasse) og dybden av vindusramme (dvs. avstanden fra glasset til ytre kant ramme) må være 18-26 mm.

Collection_VNB_2012_v1 _page_001

Collection_VNB_2012_v1 _page_002