Gratis befaring »

Om oss

Velkomment til oss.

Sun Solskjerming legger stor vekt på kvalitet i alle produkter og at vi skal kunne levere en løsning for de fleste behov. På utvendig skjerming har vi løst dette ved å tilby en eksklusiv kolleksjon og en generell kolleksjon. Den eksklusive utmerker seg ved spesiell design og det aller siste på markedet innen løsninger. I den generelle er det lagt vekt på høy kvalitet til riktig pris. Her kan leveres markiser med meget høy vindklasse og duker med opp til 10 års garanti.

For motorer / styringssystemer har vi valgt å satse på Somfy. De er kjent for meget høy kvalitet, stor flekisbilitet og meget tilpassnings vennlige systemer, Somfy produkter leveres med fem års garanti.
Våre interiør produkter kommer direkte fra fabrikk. Denne fabrikken er kjent for høy kvalitet til meget gode priser og har et stort og bredt utvalg på løsninger og duker. Her finnes noe for enhver smak.
Når Dere tar kontakt med oss vil Dere bli mottatt av meget service vennlige medarbeidere. Vi har erfarne medarbeidere som har jobbet i bransjen i 15 – 20 år.

Ta kontakt med oss, opplev du også at det lønner seg.