Gratis befaring »

Picture3

Lamellgardiner

Lamellgardiner er mye brukt til kontorlokaler, men er også stadig mer populært i hjemmene. Denne typen gardiner er meget praktisk for å dekke store vinduer.  Lamellgardiner er ofte foretrukket på grunn av deres funksjonalitet. Standard vertikale lameller betjenes manuelt ved hjelp av en snor og et kjede.

Lamellgardiner er en enkel måte å justere mengde av innkommende sollys ved å rotere de vertikale lamellene. Intensiteten og retningen av sollyset kan endres betydelig fra vinterperioden til sommeren, da er lamellgardiner noen ganger brukt i kombinasjon med rullegardiner og gir en dobbel beskyttelse.

Stilig og funksjonell, lamellgardiner passer vinduer med svært ulike arkitektoniske løsninger. Enkel i drift og bruk med forskjellige systemer tillater lamellgardiner å monteres på vinduer med ulike former og størrelser. Aluminiums profilen kan bøyes både horisontalt og vertikalt slik at den passer for karnapper og buede vinduer. Lamellgardin med topp og bunnskinne er  egnet til takvinduer.

I tillegg til de vanlige snor-og-kjede betjeningen kan vi også levere monocommand system og elektriske motorer.

Vi har et utvalg på over 150 forskjellige lamell materialer og flere alternativer er tilgjengelige for spesialbestilling. Det er myke og pastell fargede tekstiler, tekstil-lignende materialer for hjem interiør og trykte og tekstiler. Vi kan også levere lameller med lys og varme reflekterende belegg, sertifiserte brann motstandsdyktig materialer og mulighet for mørklegging lameller. Tre og bambus lignende lameller er perfekt for en naturlig utseende.

Modell DecoPro

Vår fabrikk har nylig satt i produksjon en ny generasjon lamellgardiner, DecoPro systemet.

DecoPro systemet har en viktig fordel, i tillegg til standard snor-og-kjede betjening kan vi nå også tilby det nye monocommand betjeningen. Dette er en betjening hvor alt styres av et kjede og gir også den fordelen at lameller dekker samme bredde som topp skinnen. Ved nisje montering er dette en stor fordel hvor en da unngår lys-åpning på siden hvor betjeningen er. Vi leverer også  elektrisk drift for Lamellgardiner.

Takket være den nye DecoPro systemet, har maksimums målene for lamellgardiner blitt økt. Vi er nå i stand til å tilby Lamellgardiner opp til 7 meter bredde på en enkelt skinne. På lamellgardiner for vinklet vinduer er gapet mellom toppskinnen og lamellene minimal, uavhengig av vinkelen.

Motoriserte lamellgardiner er enkle å betjene og perfekt i vanskelig tilgjengelige steder.

KJØP NÅ

vertikal lamellgardin med buer

Kun Decopro

 Buet

Special ordre

 Bue front

Horisontal bue

 Bue opp

Vertikal bue

KJØP NÅ

Andre produkter: Rullegardiner, liftgardinerplissegardinerpersienner.